X

12.000 signatures per a l’impuls de la primera iniciativa legislativa popular “Avui per demà”

La ILP pretén garantir una llei marc, perquè totes les normes o eines de planificació que s'aprovin tenguin en compte les generacions futures

29/06/2022

12.000 signatures per a l’impuls de la primera iniciativa legislativa popular “Avui per demà”

El GOB ha registrat avui al Parlament prop de 12.000 signatures per a l’impuls de la primera iniciativa legislativa popular “Avui per demà” sobre el benestar de les generacions presents i futures. Els ecologistes han superat el mínim necessari que era de 7.500 després de 4 mesos de campanya.

El president del GOB Mallorca, Amadeu Corbera, ha dit que “espera que entri en tràmit, ja que els partits del Pacte ens han assegurat que donaran suport a la tramitació de la llei. Seria la primera vegada que una iniciativa legislativa popular passi el tràmit i pugui convertir-se finalment en llei al Parlament”.

La iniciativa pretén garantir una llei marc perquè totes les normes o eines de planificació que s’aprovin tenguin en compte les generacions futures. Ara, hi ha tres mesos de temps per validar-les i confien que pugui ser una realitat abans de finalitzar l’any.


Fridays for Future i el GOB impulsen la Campanya “Avui per Demà”
Milers de persones reivindiquen a Palma més protecció mediambiental: “No podem perdre més temps”
El GOB recull signatures per presentar una ILP que reguli la ‘justícia intergeneracional’

29/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris