X

Desconvoquen la vaga de recollida de fems de Santa Margalida prevista per dia 1 de juliol

En una reunió, el batle Joan Monjo els ha ofert equiparar els sous al conveni autonòmic el 2023 i compensar-ho durant el 2022

29/06/2022

Desconvoquen la vaga de recollida de fems de Santa Margalida prevista per dia 1 de juliol

Els treballadors del servei de recollida de fems de Santa Margalida i el batle, Joan Monjo, han arribat a un acord amb el qual es desconvoca la vaga prevista per dia 1 de juliol. En la reunió que ha tingut lloc a la biblioteca de Can Picafort, Monjo els ha explicat que s’ha suspès la concessió actual, a l’empresa Audeca, i que el mes de juliol en sortirà una de nova a licitació, que preveurà els mateixos sous que estan reflectits al conveni autonòmic amb data de dia 1 de gener de 2023 i, per compensar-ho enguany, 150 euros lineals per als 12 mesos de 2022 i amb caràcter retroactiu.

“Si pel que fos”, ha dit Monjo, “no hi hagués una nova empresa concessionària, serà l’ajuntament qui a partir de dia 1 de gener de 2023 els oferirà el sou que preveu el conveni autonòmic i l’increment de 150 euros lineals per a tots els treballadors amb efectes retroactius a dia 1 de gener de 2022”.

Els treballadors, que havien acusat Audeca de bloquejar el conveni col·lectiu, han acceptat l’oferta. “Ens ofereixen més o manco el que demanàvem”, ha dit el representant sindical de CCOO, Ángel Manuel Rodríguez. “Hi ha companys que estan d’acord, d’altres que no”, ha dit, “però hem desconvocat la vaga”.

 

 

29/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris