X

Enric Mas: “Arrib al Tour amb un 10 de confiança i de forma per intentar pujar al podi”

L'artanenc veu Pogacar i Roglic com a grans favorits

30/06/2022

Enric Mas: “Arrib al Tour amb un 10 de confiança i de forma per intentar pujar al podi”

Comença el Tour de França amb la presència de dos corredors balears: Albert Torres i Enric Mas. Hem parlat amb el ciclista d’Artà, que afronta la ronda francesa com a únic líder del Movistar Team. Té l’ambició de millorar la cinquena i la sisena plaça aconseguides els dos darrers anys. El podi és el seu objectiu. Una fita amb la qual ha somiat més d’un vespre, des de ben petit.

El mallorquí afronta el seu quart Tour, el tercer amb el Movistar, amb confiança, com a únic líder i en plena forma. Tal vegada la bona condició no sigui suficient per rendir al nivell dels que semblen els dos únics candidats al mallot groc: els eslovens Tadej Pogacar i Primoz Roglic.

Ha estat una setmana de grans notícies per a l’artanenc. La primera: la seva renovació amb el Movistar fins al 2025. La segona, que el seu amic, el menorquí Albert Torres, l’acompanyarà a la Grande Bouclé.

L’edició número 109 del Tour de França serà històrica per a Balears per la dupla Mas-Torres. Veurem si també serà recordada pel podi aconseguit pel ciclista d’Artà.

30/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris