X

Restauradors de Santa Catalina denuncien que són víctimes d’una campanya de difamació

Els empresaris asseguren que se'ls culpa dels renous i de la brutor del barri

01/07/2022

Restauradors de Santa Catalina denuncien que són víctimes d’una campanya de difamació

Empresaris de la restauració i de l’oci nocturn del barri de Santa Catalina de Palma denuncien que, des de fa uns mesos, són víctimes d’una campanya d’assetjament i difamació tant a xarxes socials com a mitjans de comunicació. Aseguren que se’ls culpa dels renous i la brutor del barri i apunten a l’Associació de Veïns Barri Cívic com a instigadors d’aquesta campanya de persecució sistemàtica.

Els empresaris s’han reunit a les instal·lacions de la patronal CAEB per demanar respecte i per anunciar la penjada de cartells sol·licitant “respecte per al descans dels veïnats”. Recorden que són els primers interessats a fer que tots els establiments compleixin la normativa, i que denuncien aquells locals que no ho fan.

Acusen Barri Cívic de no voler reunir-se per resoldre els problemes de convivència al carrer. L’entitat veïnal, en canvi, assegura que respecten el sector de la restauració i l’oci i que tenen obertes les portes a parlar amb ells. Però asseguren que sovint “la restauració i l’oci es fan incompatibles amb la vida i el dret al descans dels veïns de l’entorn”. D’altra banda, diuen que el seu referent principal són “les institucions públiques que tenen la normativa i el poder per fer-la complir”.

Els empresaris, així mateix, demanen que l’ajuntament posi policies a l’hora de tancar els negocis, que és quan realment comencen els problemes de convivència.


L’Associació Barri Cívic de Santa Catalina censa els 27 locals “més problemàtics”
Termini de tres setmanes per trobar una solució a l’incivisme de Santa Catalina
Els veïnats de Santa Catalina no aguanten més: “L’oci de gatera i l’incivisme torna fort”

01/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris