Rafel Nadal, a vuitens de Wimbledon amb una victòria contundent

El tennista mallorquí millora el seu joc i aconsegueix guanyar el partit contra Lorenzo Sonego sense cedir cap set

02/07/2022

Rafel Nadal ja és a vuitens de final de Wimbledon i ho ha aconseguit, a més, jugant el seu millor partit fins ara en aquesta edició del torneig. Guanyar i jugar bé era el doble objectiu que Nadal perseguia contra l’italià Lorenzo Sonego i els ha aconseguit tots dos. Dues hores i tres minuts li han bastat per derrotar al número 54 del món que només al tercer set li ha pogut plantar. 6-1, 6-4 i 6-4 ha estat el marcador final del partit que classifica al tennista mallorquí per a la quarta ronda.

Per primera vegada en aquesta edició Nadal ha aconseguit guanyar el partit sense cedir cap set i reduint notablement el temps de joc. Als dos primers enfrontaments el mallorquí havia necessitat quatre sets i almanco tres hores damunt la pista per aconseguir guanyar-los.

A vuitens de final espera el neerlandès Botic Van de Zandschlup, número 25 del món. L’únic precendet entre ells és ben recent. Va ser a la tercera ronda de Roland Garros i la victòria, evidentment, va ser per al mallorquí. Nadal va guanyar en tres sets (6-3, 6-2, 6-4). Veurem si damunt herba Van de Zandschlup és capaç de posar-li les coses més difícil al manacorí que aspira a guanyar Wimbledon per tercera vegada en la seva carrera. Per això encara ha d’aconseguir quatre victòries més.