X

La Facultat d’Educació de la UIB celebra els 30 anys amb una exposició itinerant

Hi ha obres dels artistes Diana Bustamante, Francesc Florit i Menéndez Rojas

03/07/2022

La Facultat d’Educació de la UIB celebra els 30 anys amb una exposició itinerant

La Facultat d’Educació de la Universitat de les Illes Balears compleix 30 anys. Per celebrar aquestes dècades de formació a educadors, se celebren diferents actes durant tot l’any. Un d’ells, una exposició itinerant dels artistes Diana Bustamante, Francesc Florit i Menéndez Rojas.

Era 1842 quan es va crear la primera escola de mestres a les Illes Balears. Va suposar les arrels de l’actual Facultat d’Educació, que no es va crear fins al 1992 i que enguany compleix el seu 30è aniversari. La UIB en vol reivindicar la importància.

‘Tot el que ha estat formació del professorat i formació d’educadors té la seva concreció en aquesta facultat. És el símbol actual, l’altaveu del passat i l’espai d’innovació docent de cara al futur“, explica Pere Fullana, coordinador dels actes del 30è aniversari i docent de la Facultat.

Per celebrar-ho, es desenvolupen una sèrie d’actes fins a final d’any. Un d’ells, una exposició itinerant entre les diverses seus amb la qual la Facultat ha decidit expressar a través de l’art la seva història.

“El món de la creació podria ser un bon nexe de connexió amb la resta de la universitat. Aquests pintors i exposicions que farem a Eivissa i Menorca no són més que una manera de fer-nos presents a la societat. Volem dir que preparam aquests professionals perquè la societat els demanda i perquè el món de la formació és el món del futur”, diu Fullana.

I aquestes perspectives de futur són inesgotables. A banda d’incloure nous graus pròximament, el gran desafiament se centra en la formació permanent.

03/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris