X

Es Castell viu amb disparitat d’opinions el primer cap de setmana de multes als visitants que aparquen al centre

Els residents es mostren satisfets amb la mesura però reconeixen que manca informació per als turistes

03/07/2022

Es Castell viu amb disparitat d’opinions el primer cap de setmana de multes als visitants que aparquen al centre

L’Ajuntament des Castell ha repartit el darrer mes devers 8.000 targetes de resident per poder aparcar al centre. Fa quinze dies que ha entrat en vigor la nova ordenança que prohibeix als no residents deixar el seu cotxe als carrers del poble entre les 6 i les 12 del vespre, excepte a les zones de Santa Anna, Sol del Este i Son Vilar, però no va ser fins al passat divendres, primer de juliol, que es començava a sancionar.

Calesfonts és un dels punts més concorreguts del municipi a l’estiu. Aquest dissabte vespre, tots els restaurants eren plens. Alguns dels visitants desconeixien la nova mesura sobre els aparcaments del centre, i d’altres ja van optar directament per deixar el cotxe als afores.

Comerciants i residents coincideixen que la informació és escassa per als turistes i demanen que s’intensifiqui la senyalització d’aquest nou sistema, que romandrà vigent fins dia 30 de setembre. D’altra banda, els restauradors temen que informar sobre la sanció per aparcar al centre dissuadeixi els turistes i triïn altres indrets on anar a sopar.

03/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris