X

El Concurs Nacional de salts d’obstacles Ciutat d’Alaior celebra la majoria d’edat amb rècord de participació

140 cavalls participen a la divuitena edició, 96 de Mallorca i Catalunya; l'olímpic Albert Hermoso, actual seleccionador d'Equador, valora el nivell i la competitivitat de la cita

04/07/2022

El Concurs Nacional de salts d’obstacles Ciutat d’Alaior celebra la majoria d’edat amb rècord de participació

El Concurs Nacional de salts d’obstacles Ciutat d’Alaior ha arribat a la majoria d’edat en un estat de forma immillorable. Rècord de participació, amb 140 cavalls, 96 dels quals han arribat de Mallorca i Catalunya. Així ho ha destacat José Enrich, president del Club Hípic d’Alaior.

El reclam d’aquest esdeveniment és inqüestionable. L’olímpic Albert Hermoso ha repetit presència, juntament amb dos alumnes, hores després de participar en els Jocs Bolivarians com a seleccionador d’Equador.

El concurs és una plataforma idònia per a genets que preparen grans cites, com és el cas de Joan Pericàs (Reial Club Escola Equitació Mallorca) que prepara el Campionat de Balears o el Trofeu Infanta Elena, o per avaluar la progressió de joves amazones, com Abril Salvador (Club Hípic Alaior).

El nivell del concurs arriba fins als circuits a completar pels binomis. D’una exigència, açò sí, controlada, com ha comentat a IB3 el dissenyador internacional de recorreguts, Iñaki Álvarez. Un concurs obert al públic, que ha completat tres jornades memorables.

04/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris