X

La història lesbiana del Mobofest torna en un nou vídeo promocional

Entre el 29 i el 30 de juliol se celebrarà el festival de música a Lloret amb la participació de bandes internacional com els noruegs Kakkmaddafakka i els irlandesos Villagers

05/07/2022

La història lesbiana del Mobofest torna en un nou vídeo promocional

El festival de música Mobofest ha llençat un nou vídeo promocional per anunciar l’esdeveniment que se celebrarà el pròxim 29 i 30 de juliol a Lloret de Vistalegre.

Al vídeo, a mode de curtmetratge, comença amb l’aparició de dues germanes a l’Aeroport de Palma, una de les quals arriba a Mallorca. De camí al Mobofest, s’aturen al famós restaurant mallorquí Es Cruce. Allà, la que es troba de visita coincideix amb una altra amiga, la qual va tenir una relació sentimental al festival de l’any passat.

De fet, el vídeo és la continuació de la història de l’any passat. Enguany es retroben després d’un any sense veure’s i decideixen “tornar al Mobo”.

En aquesta edició, hi participaran bandes internacional com els noruegs Kakkmaddafakka i els irlandesos Villagers. També hi seran presents bandes estatals com Mishima, Ginestà, Cariño i Lildami. Les bandes illenques seran Saïm, Go Cactus, Clara Ingold, Mar Grimalt, Cercle, Salvatge Cor, Verlaat, Escarràs, Plan-ET, Papa Topo, Aina Tramullas, Jansky, Paula Serra i Rosana Nunn.

05/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris