X

Més d’un miler d’estudiants es presenten a la segona convocatòria de la selectivitat

Després de les proves de juny, els alumnes s'han presentat per millorar nota o per fer la recuperació

05/07/2022

Més d’un miler d’estudiants es presenten a la segona convocatòria de la selectivitat

Imatge d'arxiu.

Aquest dimarts han començat les proves extraordinàries d’accés a la universitat, amb els exàmens de les assignatures d’Història d’Espanya, Llengua Catalana i Literatura. Un total de 1.100 estudiants balears es presenten en aquesta segona convocatòria. La primera (els passats dies 7, 8 i 9 de juny) en va aplegar gairebé 4.700.

Per illes, a Mallorca s’examinaran 910 alumnes; a Eivissa, 137; a Menorca, 61, i a Formentera, 9. Els resultats provisionals estaran disponibles una setmana després d’haver fet la darrera prova. Entre els alumnes, n’hi ha que han hagut de fer la recuperació d’assignatures de batxillerat i algun que es torna a presentar per pujar nota.

“Venc de recuperacions pel batxillerat, m’ha tocat”, explicava a primera hora una de les estudiants a IB3 Notícies. Una altra provava sort per millorar els resultats de juny. “Necessito pujar nota per estudiar Infermeria o Fisioteràpia”, ha dit, igual que un altre jove en la mateixa situació. “Venc a veure si puc treure la millor nota per estudiar Dret. Em demanen un 5,9, però si sobren places per la segona convocatòria, millor”.

05/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris