X

Detingut un jove de 22 anys pel tiroteig de Chicago que ha causat sis morts

Una trentena de persones resultaren ferides

05/07/2022

Detingut un jove de 22 anys pel tiroteig de Chicago que ha causat sis morts

Pànic i caos. És el que es visquè ahir, després del tiroteig durant la desfilada del 4 de juliol a Hughland Park, a prop de Chicago. Deu minuts després de començar la desfilada, es varen sentir les primeres detonacions. Un home va disparar contra la multitud des d’un terrat. Matà sis persones i en ferí una trentena.

” No sabíem el que estava passant”, explica aquesta dona que era al lloc dels fets”, només sentíem trets i gent corrent i cridant per tot”, afegeix.

Després d’hores de recerca, la Policia detengué al sospitós. És aquest home, Robert Crimo, de 22 anys. Segons els investigadors, perpetrà l’atac amb un rifle. De moment, no s’han donat detalls sobre les motivacions del tirador.

Aquest és el tiroteig més greu que es produeix després de la massacre de l’escola d’Uvalde, on moriren 21 persones. El president Joe Biden, que promou canvis en la legislació per augmentar el control en la venda d’armes, es pronuncià sobre els fets.” Hem de controlar això”, assegurà el president, abans de començar un minut de silenci per les víctimes.

05/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris