X

150 euros només en menjar a Formentera: “Ho acceptem perquè ens agrada”

La majoria dels turistes que visiten l'illa consideren que la relació qualitat-preu és la correcta

05/07/2022

150 euros només en menjar a Formentera: “Ho acceptem perquè ens agrada”

“És Formentera i ho acceptem perquè ens agrada”. És el que ens han contestat molts de turistes que són de vacances a l’illa pitiüsa quan se’ls ha demanat pels preus. Només en menjar, de mitjana cada dia el compte no baixa dels 150 euros i després van l’allotjament i el transport. En definitiva, una parella pot arribar a gastar-se més de 3.000 euros, però, això sí, els turistes saben que paguen uns preus que es corresponen amb la qualitat que obtenen. L’any passat, i segons el baròmetre turístic del Consell de Formentera, la despesa mitjana va ser de 106 euros al dia per turista.

Enguany, tot i que hi ha varietat de pressuposts entre els visitants, gran part d’aquests el destinen, principalment, a l’allotjament, al transport i la gastronomia. En general, els turistes consideren correcte la relació qualitat-preu que troben a l’illa.

Les platges són el principal reclam turístic de Formenterai on aquests turistes han passat gran part de les seves vacances. L’oferta complementària, en aquesta ocasió, queda en un segon termini.

05/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris