X

El Mallorca ja sua de valent per preparar la temporada 2022-2023

Els internacionals Valjent, Baba i Kang In Lee tenen permís del club per no entrenar-se fins dissabte

06/07/2022

El Mallorca ja sua de valent per preparar la temporada 2022-2023

El primer dia del Mallorca ha començat com sol ser habitual. El cos tècnic, liderat per Javier Aguirre, ha estat el primer en trepitjar la gespa de Son Bibiloni.

A les 9:01 hores han comparegut els protagonistes sobre la gespa de Son Bibiloni. Ara bé no hi eren tots. Només n’hem comptat dotze. El motiu: Aguirre ha separat l’equip en dos grups de treball. Mentre uns s’han exercitat a la gespa, els altres han fet feina al gimnàs.

Qui no hi eren ni a una banda ni a l’altra, són els internacionals. Valjent, Baba i Kang In Lee, tenen permís del club per no entrenar-se fins aquest dissabte 9 de juliol.

A la sessió, hem vist al primer i únic fitxatge del Mallorca tocar pilota, José Copete. També hi eren, en aquest grup, Clement Grenier i Pablo Maffeo, que han quedat a l’equip després d’assolir la permanència. Una sessió que no s’ha perdut el director de futbol Pablo Ortells, que com la plantilla, també té setmanes d’intensa feina per davant.

La pretemporada acaba de començar. El Mallorca té, per davant, sis setmanes de preparació abans de debutar a la lliga dia 15 d’agost contra l’Athletic Club, a San Mamés. Recordem que, dimecres, l’expedició mallorquinista posarà rumb a Àustria per continuar amb la pretemporada lluny de l’illa. El Mallorca 2022-2023 ja està en marxa.

06/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris