X

L’Avarca debutarà a la pista de l’Emevé; el primer partit a casa, contra el Sant Cugat

La candidatura de Ciutadella com a seu de la Copa de la Reina 2023 perilla a favor de Socuéllamos; la pretemporada començarà el primer de setembre

06/07/2022

L’Avarca debutarà a la pista de l’Emevé; el primer partit a casa, contra el Sant Cugat

L’Avarca de Menorca i Bep Llorens ja coneixen el full de ruta que l’equip de Superlliga haurà de seguir en la seva dissetena temporada consecutiva a la màxima categoria nacional. L’equip de Ciutadella debutarà a la Superlliga el dia primer d’octubre a la pista de l’Emevé de Lugo. El cap de setmana següent s’estrenarà davant l’afició contra el Sant Cugat. La fase regular acaba el 18 de març a la pista de l’Haro.

Una data marcada en vermell és el retorn del club menorquí a Europa. a la CEV Challenge Cup. L’Avarca ha quedat exempt de la primera ronda i jugarà directament els setzens de final, contra el guanyador de l’eliminatòria entre el Kfar Saba israelià i el LP Salo finlandès. La cita serà entre el 13 i el 22 de desembre.

El cap de setmana anterior, les menorquines haurien d’haver-se classificat per a la Copa de la Reina, que es jugarà entre el 17 i 19 de febrer i de la qual van quedar fora el curs anterior. El repte no serà fàcil, a la primera volta l’Avarca jugarà sis dels onze partits com a visitant.

Pel que fa a les aspiracions del club que presideix Andreu Hernández d‘organitzar la Copa de la Reina de 2023, la candidatura de Ciutadella no és, ara mateix, la favorita. La proposta del Kiele Socuéllamos sembla agafar forçar i avançar a l’Avarca en les seves intencions. Bep Llorens ha confirmat que la pretemporada començarà el dia primer de setembre.

06/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris