X

Baraja ja dona ordres

Dels nous, no ha comptat en el primer entrenament amb Pascual i Poveda, que ha estat presentat i assegura que lluitaran per l'ascens

06/07/2022

Baraja ja dona ordres

Ja està en marxa la UD Eivissa 2022/2023. El conjunt pitiús ha arrencat avui amb tres dels cinc fitxatges sobre la gespa i hem pogut veure les primeres indicacions del nou entrenador, Javier Baraja. Ha saltat a la gespa acompanyat de Ñoño Méndez, qui serà el seu segon, i que porta des del 2018 al club. El val·lisoletà és el desè entrenador al club en set anys.

El dia de la seva presentació deia que aquesta era la seva oportunitat. S’estrena al futbol professional, amb els seus col·laboradors personals, però també amb gent d’experiència, no només Ñoño Méndez, sinó també Toni Servera, el reconegut preparador físic mallorquí que és novetat al grup. Ha treballat amb 25 homes. Quatre d’ells juvenils del club.

Avui, només hem vist sobre la gespa tres dels cinc nous fitxatges de l’Eivissa: el central esquerrà Álvaro García; l’extrem català Suleiman Camara, a qui se’l coneix per Suli; i Daniel Fuzato, el nou porter de l’Eivissa, que s’espera que sigui una competència clara per a Germán Parreño. Dels nous, no s’han entrenat Martín Pascual, que serà presentat demà, i Darío Poveda. El davanter de 25 anys ha comparegut avui davant els mitjans. Es recupera d’una petita operació, però assegura que en dues setmanes farà feina amb el grup. Diu que tenia altres ofertes, així i tot ha escollit l’Eivissa per la seva ambició. I no es descarta en la lluita per l’ascens. Poveda, entre altres, serà competència d’un Sergio Castel que avui no ha fet feina a la gespa per precaució. Recordem, ha patit una lesió a la planta del peu.

Per davant queden 39 dies de preparació fins a rebre, a Can Misses, el Granada el dia 14 d’agost. Arribaran més noms i aniran sortint d’altres, però aquesta ja és, des d’avui, la missió de Javier Baraja al comandament.

06/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris