X

Salvatge Cor llança ‘Magaluf Summertime’, una reflexió sobre el model turístic a Mallorca

El cantant, Llorenç Romera, explica que, en aquest sentit, "és la primera cançó crítica o feta des d'un punt de vista social" de la banda 

07/07/2022

Salvatge Cor llança ‘Magaluf Summertime’, una reflexió sobre el model turístic a Mallorca

Llorenç Romera Pericàs i Guineu al videoclip "Magaluf Summertime"

La banda mallorquina “Salvatge Cor” ha llançat aquest dimecres el seu darrer videoclip “Magaluf Summertime”, dirigit per Edu Carayol i amb la participació de Llorenç Romera, lletrista i cantant de la banda, i Aida G., coneguda amb el nom artístic de Guineu. La composició musical està feta en col·laboració amb Cristian Eichborn.

Al vídeo, apareixen imatges estiuenques de Portocolom enregistrades simulant una càmera de filmar antiga. “La idea és mostrar una altra Mallorca, en contraposició al títol de la cançó que fa referència a la Mallorca de Magaluf. És allò de la broma macabra, que sembla que el primer balconing hagi d’inaugurar l’estiu”, afirma Romera. El cantant explica que, en aquest sentit, “és la primera cançó crítica o feta des d’un punt de vista social” de Salvatge Cor. La lletra parla també d’una història amorosa que s’acaba “sense drama”, però que continua sobre la base de l’amistat.

Quant a l’estil, es tracta d’una cançó tranquil·la i calmada, com les de la resta del disc, i que “parla sobre l’acceptació de la realitat”.

El passat 6 de maig, “Salvatge Cor” va publicar el seu darrer disc “Cruïlla”, el primer amb el nou segell barceloní Magic in the Air. És el tercer àlbum de la banda, que ja varen avançar amb “Com estimar un mirall”, que comptava amb la participació de la cantant i poeta, Clara Fiol.

El pròxim 29 de juliol, Salvatge Cor actuarà en el festival Mobofest, a Lloret de Vistalegre, juntament amb Mishima, Kakkmaddafakka, Jansky o Saïm, entre altres.

07/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris