X

L’equip d’arquitectes del Parador d’Eivissa assegura que les murades de Dalt Vila no han patit cap dany

Destaquen que les obres estructurals, localitzades al túnel d'accés i al pou d'ascensor, s'han executat sense moure ni una pedra

06/07/2022

L’equip d’arquitectes del Parador d’Eivissa assegura que les murades de Dalt Vila no han patit cap dany

Els tres arquitectes del projecte del Parador d’Eivissa asseguren que les murades de Dalt Vila no han patit cap dany, durant les obres del túnel d’accés i els ascensors amb què comptarà la instal·lació. Destaquen que els treballs han estat rigorosos i que no s’ha mogut ni una pedra.

Els arquitectes celebren que les obres estructurals, les més feixugues, han finalitzat; localitzades al túnel d’accés i al pou d’ascensor, i executades amb enginyeria rigorosa. Les troballes arqueològiques però, han marcat el decurs del projecte; les més importants, localitzades a la zona sud. Un disseny que també valora la Torre de l’homenatge.

Imprevistos que han trastocat terminis i pressupostos. A falta de l’aprovació definitiva d’aquest segon modificat d’obres, la finalització i entrega del Parador es preveu per setembre de 2023, i el seu pressupost s’incrementa en 3 milions d’euros, arribant als 23.

06/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris