Una gesta més de Nadal per a la història

Supera en 5 sets després de 4 hores i 20 minuts Taylor Fritz, tot i necessitar assistència a la segona mànega

06/07/2022

Rafel Nadal s’ha classificat per a les semifinals de Wimbledon i ho ha fet gràcies a una nova lliçó de resistència i superació de situacions impossibles Instants provocats pel marcador, com quan Taylor Fritz ha guanyat 5 jocs consecutius per fer-se amb la primera mànega. Però també per l’enèsim patiment físic: a l’equador del segon set, el manacorí ha necessitat assistència mèdica per molèsties musculars als abdominals. L’adeu planava per la pista central, però no a l’esperit de Nadal, que ha igualat el partit. Fritz, no afluixava i ha duit Nadal fins als límits. Un altre set per l’estadounidenc, que tenia davant un rival ferit, però indestructible. Nadal ha forçat el cinquè parcial i per ajustar el guió fins a l’emoció extrema el matx s’ha decidit al super tie break. Un 5 a 0 d’inici ha estat letal i Rafel Nadal ha escrit un altre episodi màgic a la seva carrera. El tercer Grand Slam és a només 2 partits. A semifinals, espera l’australià Nick Kyrgios.