X

El Consell de Mallorca confia que la Llei de la Serra s’aprovarà aquesta legislatura

L'Assemblea de Batles, reunida a Valldemossa, analitza les propostes ciutadanes i tanca el document que s'enviarà al Parlament

07/07/2022

El Consell de Mallorca confia que la Llei de la Serra s’aprovarà aquesta legislatura

Imatge d'arxiu.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, presideix aquest dijous la reunió de l’Assemblea de Batles de la Serra de Tramuntana, en la qual s’analitzaran les propostes que han fet els ciutadans respecte a la futura Llei de la Serra. “Avui acabarem amb totes les demandes de la gent, presentarem les conclusions d’aquest procés de participació i tancarem el document, que tenim previst acabar el darrer trimestre d’enguany”, ha explicat la consellera insular de Territori, Maria Antònia Garcíes, en una entrevista al programa Al Dia d’IB3 Ràdio.

La previsió, ha dit Garrido, és que la futura norma es pugui tramitar i aprovar al Parlament abans que acabi la legislatura. La llei vol homogeneïtzar la normativa, simplificar tràmits, cobrir buits legals i millorar la capacitat d’actuar, per assegurar la conservació dels valors de l’indret protegit. “La Serra té la raó de ser amb la transformació d’una muntanya en terreny agrícola i això s’ha perdut en les darreres dècades. Volem retornar-li la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental”, ha conclòs Garcíes.

07/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris