X

La Festa del Flexas torna amb més força, color i bauxa que mai després de dos anys de parèntesi

Milers de persones varen gaudir de les actuacions i l'espectacle d'un esdeveniment que ja és imprescindible a l'estiu palmesà

09/07/2022

La Festa del Flexas torna amb més força, color i bauxa que mai després de dos anys de parèntesi

La tradicional festa del Flexas va tornar ahir vespre amb èxit, després de dos anys de parèntesi a causa de la pandèmia. Un altre cop més, i liderats per Pepa Charro, la Terremoto de Alcorcón, el color, la bauxa i la reivindació varen rebre el suport de milers de persones.

Música. Ball. Color. Diversitat. Reivindicació. Espectacle. Glamour. I així podríem continuar, perquè el Bar Flexas sempre ha estat tot això. I ara que ha fet 18 anys, també. La seva festa és un fidel reflex del món Flexas, un lloc amb clàssics per Fernando Estrella, i liderat per Pepa Charro.

L’edició d’enguany va ser batiada com la del Fluor. Com ho podria haver estat de qualsevol altra manera. La bauxa és total, diversa, amb mentalitat oberta, i per a totes les edats.

El nordamericà Casey Spooner va ser l’artista especial convidat. Ens comenta que tammateix avui havia de ser a Madrid, i va acceptar l’oferiment de Pepa Charro per a actuar a Palma. Però qui varen ser sorpresa foren les Azúcar Moreno, Ainhoa Arteta i Julián Villagrán.

Però Spooner va ser una part d’una col·lecció d’artistes d’estils variats. I homenatges a icones com Rafaella Carrá. També, un himne de Camilo Sesto, per no quedar amb melancolia i ja esperar la Festa del Flexas de 2023.

09/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris