X

La societat del teatre la Defensora de Sóller: “El projecte s’aturarà perquè no hi ha doblers”

El batle, Carlos Simarro, assegura que el projecte no es podrà licitar enguany i que per mor d'això hi haurà una aturada, però que l'ajuntament invertirà pressupost per acabar l'obra

11/07/2022

La societat del teatre la Defensora de Sóller: “El projecte s’aturarà perquè no hi ha doblers”

Nou contratemps en la rehabilitació del teatre La Defensora de Sóller. La societat que el cedí no creu que hi hagi continuïtat en les obres quan acabi la segona fase. L’Ajuntament, però, ho rebat i afirma que trauran els doblers dels pressupostos municipals.

“L’aturada d’aquestes obres estàs més clara que l’aigua. El projecte s’aturarà perquè no hi ha doblers”. Així de contundent s’expressa el president de la societat la Defensora, Jaume Casesnoves, l’entitat que cedí el teatre l’any 1999 a l’Ajuntament de Sóller. En acabar la segona part de l’execució, faltarà moblar el teatre i equipar-lo tècnicament. I no hi ha finançament a la vista, diu el president.

No ho veu així el batle. “Quan sigui el moment i sapiguem exactament quin serà el cost d’aquesta darrera fase, es posarà la partida pressupostària per acabar-ho, però que s’acabarà sense cap dubte”, diu Carlos Simarro.

Matisa Simarro que sí que és cert que no es podrà licitar enguany i que per mor d’això hi haurà una aturada, lògica segons ell. Sigui com sigui, l’historial de reforma d’aquest teatre, començada l’any 2019, ja acumula un bon grapat de capítols: errors en l’amidament, en els pressupostos i una rescissió de contracte, entre altres. La segona fase de la reforma de la Defensora acabarà aquesta tardor.


La rehabilitació del Teatre la Defensora de Sóller s’aturarà fins que se’n pressuposti la tercera i darrera fase
Sóller reprendrà la setmana que ve la reforma de La Defensora
Paralitzades les obres de La Defensora de Sóller
Sóller recupera el teatre La Defensora

11/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris