X

Els cinemes Canal Salat reobren amb una oferta totalment modernitzada

L'empresa menorquina Moix Negre no es limitarà a oferir contingut cinematogràfic

11/07/2022

Els cinemes Canal Salat reobren amb una oferta totalment modernitzada

Els cinemes Canal Salat de Ciutadella reobren aquest divendres les portes, després de dos anys i mig sense activitat, i amb una infraestructura audiovisual modernitzada. La pandèmia va provocar que s’acabés de manera prematura l’anterior concessió dels cinemes que fins ara romanien tancats. L’empresa Moix Negre, de capital menorquí, s’ha creat especialment per aquest projecte i forma part del grup Cototo, una empresa jove que va encarregar-se de la instal·lació de fibra òptica al nucli antic de Ciutadella.

Amb aquest nou projecte, cerquen oferir una experiència d’oci completa per a la gent del municipi. La seva intenció és integrar el bar en aquesta experiència social i oferir contingut alternatiu com música en directe, esports electrònics o streaming.

L’empresa s’ha compromès també a ampliar la programació cultural i fer xarxa amb altres entitats locals del municipi. Començaran amb l’emissió de tres pel·lícules de dimecres a diumenge: Los minions: el origen de Gru, Padre no hay más que uno 3 i Elvis. Encara s’estan estudiant altres propostes com col·laborar amb el festival Pedra Viva o recuperar les òperes en directe.

11/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris