X

Enric Mas dona la cara a l’Alpe d’Huez en una etapa sense canvis a la general

Victòria del britànic Thomas Pidcock, el més jove a imposar-se al mític cim francès

14/07/2022

Enric Mas dona la cara a l’Alpe d’Huez en una etapa sense canvis a la general

No hi ha hagut canvis a la general, no ha estat una etapa amb l’allau d’atacs que es varen viure ahir….però tot i això, l’etapa d’avui amb final a l’Alpe d’Huez ha estat una etapa històrica.
Històrica perquè Thomas Piddock ha culminat una escapada amb un atac a 10 quilòmetres de meta. Un triomf que converteix en aquest anglès, or olímpic en mountain bike en el corredor més jove a imposar-se a l’Alpe d’Huez. Ho ha fet amb 22 anys a la seva primera participació en la ronda gala.
Avui era el dia en què Tadej Pogacar havia de demostrar si s’havia recuperat de la jornada d’ahir. L’eslovè ha estat millor, perquè, bàsicament, ja sense el maillot, no ha estat víctima de cap atac. Sí que ha intentat eixugar el desavantatge de dos minuts i 22 segons respecte a Jonas Vingegaard, però el danès ha respost sense moltes dificultats i han arribat plegats a la meta.
Acaben els Alps, marcats per la desfeta ahir d’Enric Mas. Almanco el bon paper d’avui li serveix per pujar un lloc a la classificació i situar-se novè, encara a més de set minuts del podi. Pogacar és segon a la mateixa distància, dos vint i dos, del danès Vingegaard.

14/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris