X

Estudiants de biologia passen l’estiu formant part del projecte Càtedra de la Mar

Amb la tutel·la del professor Samuel Piña, analitzen i investiguen les espècies que habiten a 50 estacions repartides arreu de les Balears

23/07/2022

Estudiants de biologia passen l’estiu formant part del projecte Càtedra de la Mar

Passar el temps de vacances investigant les espècies marines de les Balears. Així passen l’estiu un grup d’estudiants de Biologia a les ordres del professor Samuel Piña. Formen part del projecte Càtedra de la Mar, i tenen 50 estacions d’estudi repartides entre totes les illes.

A simple vista, aquesta imatge no té res de nou en l’estiu mallorquí: embarcacions i banyistes a una platja idíl·lica com la de Portals Vells, a Calvià. Però en aquest cas, al darrere s’hi amaga qualque cosa més.

És el biòleg i professor Samuel Piña, donant instruccions a un grup d’estudiants de Biologia que formen part del projecte Càtedra de la Mar.

Joves com na Natàlia o en Sergi, per exemple, estan de vacances però les aprofiten per fer aquesta activitat extracurricular que els apassiona.

Un pic recollits els exemplars de dins l’aigua, toca analitzar-los. (Respira) Aquesta activitat no atura, i es repetirà en les 50 estacions que hi ha per totes les Balears.

23/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris