La UD Eivissa empata contra l’Eldense al segon amistós de l’estiu

La reacció final del conjunt eivissenc amb dues dianes evita la primera derrota dels homes de Javier Baraja

24/07/2022

Els homes de Javier Baraja han aconseguit empatar un partit que tenien pràcticament perdut contra l’Eldense, equip recent ascendit a la Primera Federació. El conjunt eivissenc ha presentat un onze amb quatre de les noves incorporacions. Una d’elles, el central Álvaro, ha debutat en aquest matx. L’Eivissa ha començat agafant la iniciativa amb dues bones ocasions de Miguel Ángel Guerrero; sembla que el madrileny es vol reivindicar aquest estiu i millorar el seu rendiment de cara a porteria.
Però el partit s’ha complicat des del minut 28 quan l’Eldense ha fet el primer gol. Álvaro no està del tot encertat a l’hora de rebutjar la pilota, i els alacantins guanyen per velocitat a la defensa pitiüsa i és Ortuño qui fa el 0-1.
Un avantatge que es multiplicaria per dos abans d’arribar al primer minut de la represa. És Clemente qui fa el segon. La reacció eivissenca ha arribat al final del partit amb un protagonista per damunt de tots: Miki Villar. L’extrem gallec assisteix Cristian Herrera per fer l’un a dos. El canari demostra que conserva l’olfacte de gol amb què acabà la temporada passada.
Era el minut 87 i just abans d’acabar arriba el gol de l’empat. Pape Diop li dona la pilota a Villar i aquest creua perfectament per fer el 2-2 definitiu.
Primer partit de l’estada a San Pedro del Pinatar i segon empat en dos partits en el global de la pretemporada.