X

L’Algaida femení celebra un quart de segle

El club degà va organitzar un torneig en què participaren Independiente, Collerense i Son Sardina

26/07/2022

L’Algaida femení celebra un quart de segle

25 anys d’història es mereixen una bona festa i així ho ha celebrat l’Algaida Femení. Fa 25 anys el club de la part forana va ser el primer a apostar per la igualtat i ahir vespre tocava commemorar aquesta fita. Per això, els 4 clubs més veterans de les illes es varen enfrontar en un torneig amistós. L’Algaida com a club degà, l’Independent, el Son Sardina i el Collerense que va ser el guanyador. De fet, l’Algaida celebra enguany el seu segon ascens a la lliga Nacional. El camí no ha estat senzill, però ha pagat la pena.

A la festa no hi varen faltar algunes de les jugadores més veteranes que varen aprofitar per fer-se fotografies i recordar vells temps. Però tampoc algunes de les jugadores més conegudes al futbol femení balear com Pili Espadas que enguany, a banda de ser jugadora del Collerense, també serà entrenadora.

El camí d’aquests 25 anys ha estat una mica més senzill, en part gràcies a clubs com l’Algaida que mai no han deixat de creure que les dones també juguen i molt bé, a futbol.

26/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris