X

Copete: “Mallorca és el lloc per fer una passa endavant”

El primer fitxatge del Mallorca ja està integrat dins la plantilla

27/07/2022

Copete: “Mallorca és el lloc per fer una passa endavant”

José Copete ha estat el primer fitxatge del RCD Mallorca per la temporada 2022/2023. El defensa de 22 anys prové de la Ponferradina i durant setmanes ha estat l’única incorporació de l’equip de Javier Aguirre.

“El Mallorca és un bon lloc per fer una passa endavant i per créixer. Vaig notar interès per part del club i ens vàrem entendre aviat”, explica Copete que ha signat per 4 temporades. “M’he trobat un bon grup, sa i competitiu. He trobat un vestidor unit. L’stage ha servit perquè els pugui conèixer i s’ha creat molt bon ambient”

No és la primera experiència de Copete a les Illes, la temporada 2019/2020 va jugar a la Penya Esportiva i va coincidir amb Leo Román. “Amb en Leo encara mantenia relació. És amb l’únic jugador que he compartit abans vestidor. Tampoc no coneixia personalment l’entrenador Javier Aguirre però em sembla un tècnic amb les coses molt clares”.

“La temporada passada vaig seguir el Mallorca i entenc la rebuda de l’afició a Muriqi” ha explicat Copete que ha vist com aquests darrers dies se sumaven nous companys a la plantilla. El jugador jugarà per primera vegada avui horabaixa davant l’afició mallorquinista: “Tenc moltes ganes del partit amb l’Sporting”. El partit és a les 20 h a Son Bibiloni davant l’Sporting de Gijón.

Escolta aquí l’entrevista a IB3 Ràdio

27/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris