X

Suleiman Camara, la perla de la UD Eivissa

El futbolista gironí de 20 anys destaca per la seva velocitat, atreviment i capacitat per desfer-se de rivals

27/07/2022

Suleiman Camara, la perla de la UD Eivissa

Suli vol ser el rei de la bicicleta a Can Misses. A falta de veure més sincronització en el joc col·lectiu de l’Eivissa de Javier Baraja, aquest jove gironí de 20 anys és la frescor que necessita un projecte que comença.

No havia jugat d’inici contra Mallorca B o l’Eldense, però quan Baraja li va donar l’alternativa en els dos primers partits de pretemporada sempre va ser una amenaça, amb la seva velocitat, atreviment i capacitat per desfer-se de rivals.

L’Eivissa l’ha signat del Girona fins al 2025. Saben que és un diamant a polir, però si intenta encarar rivals, pocs companys d’equip li poden fer ombra en aquest moment. Suli és la nota cridanera fins al moment de tots els joves que han arribat aquesta pretemporada.

Contra el Cartagena, al test més complicat de l’Eivissa fins ara, Baraja li va donar la titularitat. Va estar a punt de marcar en una jugada d’escàndol. I potser en això, concretar les accions, a més de defensar millor, és on ha de millorar.

Com a anècdota, dels vuit fitxatges és el que més ha cridat l’atenció fins ara, i l’únic que encara no ha estat presentat de manera oficial.

27/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris