X

Vicent Marí insta a totes les institucions a lluitar contra l’intrusisme en el lloguer vacacional

La preocupació sobre la continuïtat a Eivissa del programa de l'Imserso també s'ha tractat en el consell d'alcaldes celebrat aquest dijous

27/07/2022

Vicent Marí insta a totes les institucions a lluitar contra l’intrusisme en el lloguer vacacional

Avui s’ha celebrat a Eivissa, un consell d’alcaldes extraordinari. Les cinc institucions municipals així com patronals i representants del Consell han posat diversos temes sobre la taula.

El programa de l’Imserso, la falta de personal a l’aeroport, l’intrusisme i el plus d’insularitat per a funcionaris dels cossos de forces i seguretat de l’Estat, són els principals temes tractats en el consell d’alcaldes.

El president de consell d’Eivissa, Vicent Marí ha apuntat que un dels focus principals de totes les administracions ha de ser combatre l’intrusisme en el lloguer vacacional, principal causa diu, dels alts preus de l’habitatge.

Han abordat el tema de l’Imserso programa que podria perillar, ja que l’Estat paga 23 euros per allotjament en pensió completa, un preu inassumible pels hotelers.

D’altra banda, el Consell i els ajuntaments de l’illa han signat un conveni de col·laboració per a la cooperació econòmica que destina 4,3 milions d’euros als ajuntaments per tal de reduir els costos de recollida i transport de residus urbans, fet que permetrà als consistoris reduir els imports que paguen els vesins en els seus rebuts.

27/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris