X

Mavi García cau a la quarta etapa del Tour

La marratxinera ha topat amb el cotxe del seu equip a 13 quilòmetres del final

27/07/2022

Mavi García cau a la quarta etapa del Tour

Mavi Garcia ha viscut avui un dia d’infortunis a la quarta etapa del Tour de França que la deixen a 2 minuts i 26 segons de la líder i a 2:10 del podi. La mallorquina ha punxat dues vegades, amb els seus respectius canvis de bicicleta, però el pitjor encara estava per arribar.

A 13 quilòmetres de la meta, la ciclista de Marratxí ha caigut per culpa del cotxe del seu propi equip, l’UAE, que ha impactat amb la seva roda i que a punt ha estat d’atropellar-la. S’ha fet mal sobretot a l’espatla però, tot i això, ha estat capaç de finalitzar l’etapa i perdre “només”, entre cometes, 1 minut i 31 segons amb el grup de favorites.

Mavi queda onzena a la classificació general, que continua liderant la neerlandesa del Jumbo Visma Marianne Vos. La gran triomfadora d’aquesta quarta jornada entre Troyes i Bar-sur-Aube ha estat Marlen Reusser. La suïssa del Team SD Worx ha recorregut els darrers 20 quilòmetres en solitari i ha creuat la meta amb 1 minut i 24 segons d’avantatge sobre les seves perseguidores.

27/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris