X

Menorca rep més turistes nacionals que mai gràcies a l’ampliació d’enllaços directes amb la Península

Al càmping de Son Bòu -a Alaior- el 70 per cent dels seus clients són nacionals

30/07/2022

Menorca rep més turistes nacionals que mai gràcies a l’ampliació d’enllaços directes amb la Península

A Menorca, l’ampliació d’enllaços directes amb la Península s’ha fet notar aquest estiu amb la presència de turistes de moltes comunitats autònomes diferents. Al càmping de Son Bòu -a Alaior- el 70% dels seus clients són nacionals. Tot i que sempre havien tengut clients catalans i bascos, enguany, n’han arribat de totes les ciutats.

El càmping de Son Bou no té aquest cap de setmana d’agost ni una parcel·la buida ni cap cabanya desocupada… La majoria dels usuaris que gaudeixen de les instal·lacions -que són prop d’un milenar- són turistes nacionals. Sobretot, de Barcelona i el País Basc. El càmping també estira molts mallorquins, que opten per agafar el vaixell i desconnectar a l’illa veïna. Però passejant entre tendes i bungalous se senten accents de molts indrets de la Península.

I és que aquest estiu, Menorca, està connectada amb vol directe amb fins a 33 ciutats espanyoles. Només per al mes d’agost s’han programat més de 210.000 seients i el global de la temporada superarà les 600.000 places., quasi un 30% més que el 2019.

30/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris