X

Ciutadans votarà en contra de les mesures energètiques anunciades per Pedro Sánchez

Arrimadas diu que només donarà suport si s'aproven iniciatives relacionades

04/08/2022

Ciutadans votarà en contra de les mesures energètiques anunciades per Pedro Sánchez

Patricia Guasp i Inés Arrimadas durant la visita de la líder estatal a Palma.

Ciutadans votarà en contra de les mesures energètiques anunciades per Pedro Sánchez. Així, ho ha confirmat a Palma la presidenta del partit, Inés Arrimadas. La líder de la formació taronja ha assegurat que no li poden donar suport si no venen acompanyades d’altres iniciatives de reducció de càrrecs polítics i de l’administració.

Aquest dijous, Inés Arrimadas és a Mallorca dins del marc de la seva ronda de visites territorials i ha aprofitat l’ocasió per lloar el paper de Patricia Guasp al capdavant de Ciutadans a les Illes.

Arrimadas ha rebutjat secundar les mesures d’estalvi perquè, ha argumentat, “no estan fetes perquè les secundi l’oposició sinó per passar el tràmit”. En aquest sentit, ha demanat que les mesures de suport es “consensuïn i s’expliquin”.
Aposta per l’energia nuclear

La presidenta de la formació liberal ha parlat de la seva aposta per l’energia nuclear. “No sols cal parlar de com estalviar energia sinó de com generar-la, com estan fent altres governs com l’alemany amb l’aposta per l’energia nuclear, fins i tot amb els verds dins del govern”, ha afegit. Segons Arrimadas, prolongar la vida útil de les centrals nuclears és una mesura que s’ha de prendre “urgentment”.

https://twitter.com/CiudadanosCs/status/1555214480145006593


Les altres mesures incloses en el pla d’estalvi energètic


Juan Pedro Yllanes: “Les mesures d’estalvi energètic de l’Estat són absolutament necessàries”

04/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris