X

Rajkovic: “Vull ser el porter titular”

El porter serbi reconeix que ha complert un somni arribant a la Lliga espanyola

06/08/2022

Rajkovic: “Vull ser el porter titular”

Pedrag Rajkovic està cridat a ser el porter titular del Reial Mallorca aquesta temporada. Fa dues setmanes va firmar fins al 2026. Demà, contra la UD Eivissa a Can Misses, serà la darrera prova abans del debut de dia 15 a Sant Mamés contra l’Athletic Club.

El serbi conta a la càmera d’IB3 Televisió com varen iniciar les converses amb el director de futbol, Pablo Ortells, coincidint amb la seva estada a l’illa de vacances. Rajkovic assegura que és un somni complert jugar a la Lliga espanyola i que la rebuda per part del Mallorca ha estat molt afectuosa.

Ara l’objectiu del porter és guanyar la titularitat en una posició on l’any passat hi va haver molt de moviment: “Donaré el millor per mantenir la titularitat i jugar bé i estar al màxim nivell a cada partit. És important per a l’equip i també per a mi per la confiança. Al novembre ja he d’estar preparat per al Mundial. Jo sempre vull ser el primer porter, però els altres són molt bons. Tots treballam molt bé. És decisió del tècnic. No hi ha gelosia, hi ha bona competició, la qual cosa és bona per a tothom”.

06/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris