X

Marcus Cooper es proclama campió del món

A la prova del K4 500 amb Saúl Craviotto, Rodrigo Germade i Carlos Arévalo

07/08/2022

Marcus Cooper es proclama campió del món

Marcus Cooper Walz és campió del món. Al Canadà, el mallorquí ha conquerit la medalla d’or amb el K-4, la primera d’aquest quartet, i ho ha fet amb solvència. El de Porto Petro i els seus tres companys, Craviotto, Arévalo i Germade, s’han imposat al quartet alemany que en cap moment els ha pogut agafar en els 500 metres de cursa. D’aquesta manera, els espanyols han aconseguit una dolça revenja sobre els alemanys que els varen privar de la medalla d’or als Jocs de Tòquio. Un èxit més per Marcus Cooper Walz que, amb aquesta nova medalla, engrandeix la seva llegenda.

El K1 500 i Sete Benavides

L’esforç a la prova del K4 li ha passat factura a Marcus Cooper Walz. L’organització havia programat l’altra final que havia de disputar el mallorquí només mitja hora després de guanyar l’or. I Marcus no ha pogut lluitar per les medalles. Ahir va fer el millor temps de tot i avui, molt cansat, ha estat novè.
El representant del Reial Club Nàutic del Port de Pollença, Sete Benavides ha finalitzat quart a la final del C1-200. Ha quedat a quatre centèsimes de la medalla de bronze

 

https://twitter.com/EsportsIB3/status/1555997338308591619

07/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris