X

Eivissa i Mallorca s’enfronten en el millor moment de la pretemporada

Els dos equips balears del futbol professional protagonitzaran un duel inèdit

07/08/2022

Eivissa i Mallorca s’enfronten en el millor moment de la pretemporada

UD Eivissa i Reial Mallorca, els dos equips balears del futbol professional, sortiran avui vespre a la gespa per darrera vegada aquesta pretemporada per enfrontar-se en un duel inèdit. Els dos equips tenen similituds: encara tenen pendents diverses incorporacions en aquest mercat de fitxatges, però també arriben en el seu millor moment de forma. Però les seves trajectòries en aquesta pretemporada han estat una mica diferents.

La UD Eivissa estrena projecte amb Javier Baraja com a entrenador i Miguel Ángel Gómez com a director esportiu. En els 4 amistosos disputats fins ara ha aconseguit una victòria, 2 empats i una derrota. El triomf es va produir curiosament contra el rival de més nivell, l’Elx de Primera Divisió en el darrer partit dels pitiüsos.

El Mallorca arriba invicte: 5 partits, 3 victòries, 2 empats i un gol encaixat. Justament diumenge passat contra un rival de Champions com el Nàpols. Tots dos equips encara tenen feina als despatxos, amb incorporacions i sortides pendents, però avui vespre podrem veure un primer tast del que serà l’Eivissa i el Mallorca en una temporada que donarà el sus el proper cap de setmana. El darrer assaig serà a Can Misses, a partir de les 21.00 del vespre i en directe per IB3 Televisió.

07/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris