X

Eivissa augmentarà fins al 100 % la bonificació d’autobús i les escoletes del Consell seran gratuïtes

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acusa el Consell d'Eivissa de "mala gestió" en el transport públic

08/08/2022

Eivissa augmentarà fins al 100 %25 la bonificació d’autobús i les escoletes del Consell seran gratuïtes

El president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, ha fet dos anuncis importants al seu discurs del Vuit d’Agost. Les tres escoletes del Consell seran gratuïtes de 0-3 anys i no només per la franja 2-3 anys i s’augmentarà del 50 al 100 % el descompte en els bitllets d’autobús a partir de setembre. El president ha reclamat, això sí, una compensació adequada al Govern de les Illes.

Vicent Marí també ha estat reivindicatiu i vol competències millor dotades, el repartiment equitatiu de fons europeus i un nou conveni de carreteres. També ha parlat de posar límits: ha demanat al Govern ajuda per lluitar contra l’intrusisme i els elevats preus de l’habitatge i ha demanat un pacte pel territori per protegir l’illa.

Després de les paraules de Marí, la presidenta del Govern, Francina Armengol, s’ha mostrat sorpresa perquè considerava que el del Vuit d’Agost hauria d’haver estat un discurs “més institucional”. Ha defensat que han augmentat el finançament d’Eivissa un 60 % i ha acusat el Consell d’Eivissa de “mala gestió” perquè té “70 milions d’euros al banc” de romanent.

08/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris