X

Comença la demolició de Casa Lola a Sant Josep després de 10 anys d’incompliments urbanístics

La duració estimada de les feines serà d’entre dues i tres setmanes

09/08/2022

Comença la demolició de Casa Lola a Sant Josep després de 10 anys d’incompliments urbanístics

Avui ja és el dia. Des de les 9 del matí, està en marxa l’operatiu per començar l’enderrocament de les obres il·legals de Casa Lola, a Sant Josep. A les 10.00 hores està previst que l’Ajuntament informi de la marxa d’aquest operatiu en el qual participen la Guàrdia Civil, la Policia Local, serveis tècnics de l’Ajuntament i treballadors de l’empresa contractada per fer les feines de demolició.

Les obres il·legals consisteixen en dues piscines, una terrassa annexa a l’edifici principal, dues edificacions que formen una ‘L’, vuit volums de planta baixa amb una superfície construïda tancada, terrasses cobertes, terrasses obertes… tot amb una edificabilitat total aproximada de 1.104 m² i una ocupació total aproximada de 1.892 m².

El pressupost de la demolició d’aquesta superfície edificada sense llicència és de més de 300.000 euros. Segons el Consistori, la duració estimada de les feines serà d’entre dues i tres setmanes. Una vegada s’hagi entrat a la propietat s’haurà de fer el replanteig del treball i ajustar el possible cost, que es reclamarà posteriorment als promotors junt amb la multa corresponent a les reiterades infraccions urbanístiques que han comès començant a comptar des que la propietat va ignorar la primera ordre de paralització de les obres sense llicència en aquesta finca, al desembre de 2012.

Una vegada tancat l’expedient de restabliment de la legalitat es reprendrà la tramitació de l’expedient sancionador contra els seus propietaris i promotors, als qui es considera responsables d’una infracció greu.

09/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris