X

Cladera reconeix manca de comunicació amb Més i Podem sobre el patrocini amb el Mallorca

Més ha traslladat el malestar de la formació i demana a la presidenta del Consell que aclareixi amb qui vol governar

11/08/2022

Cladera reconeix manca de comunicació amb Més i Podem sobre el patrocini amb el Mallorca

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, treu ferro a l’acord de patrocini amb el Reial Mallorca que ha provocat tensió entre els socis del pacte. Cladera ha desmentit aquest dijous que se n’hagi informat abans l’oposició que als mateixos membres de Més per Mallorca i Unides Podem.

La dirigent socialista, però, sí que ha reconegut que ha mancat comunicació amb els seus socis i ha deixat clar que es podria haver explicat millor la col·laboració. Tot i això, demana als partits que formen els acords de Raixa que tractin les divergències sobre aquesta qüestió de forma interna. Per aquest motiu, ha dit que es reunirà amb els socis per tal d’esclarir-ho. També ha volgut remarcar que en cap cas aquest acord de patrocini respon a un acord polític amb el PP.

Més per Mallorca ha traslladat el malestar de la formació i demana a la presidenta que aclareixi amb qui vol governar.

Unides Podem també ha exigit una reunió de pacte urgent perquè doni explicacions. A través de les xarxes socials, asseguren que Mallorca necessita que aquest govern continuï duent a terme els acords establerts.

La presidenta del Consell ha recordat que la institució insular dedicarà a aquest patrocini 750.000 euros i que la resta, fins a 1,8 milions d’euros, és aportada pel Govern de les Illes i l’Ajuntament de Palma.

11/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris