X

Un iot de 45 metres d’eslora crema a cala Saona

El succés, al qual han assistit dues embarcacions de Salvament Marítim i una nau de la Guàrdia Civil i en què no hi ha hagut cap ferit, s'ha originat a les 17.00 hores d'aquest dijous

11/08/2022

Un iot de 45 metres d’eslora crema a cala Saona

Un incendi ha destruït un iot de 45 metres d’eslora, amb bandera maltesa, fondejat a cala Saona, a Formentera. El foc s’ha originat a les 17 hores d’aquest dijous i, davant la virulència de les flames, els passatgers i després la tripulació, han pogut desembarcar sense que ningú hagi resultat ferit.

En el vaixell, viatjaven 7 tripulants i un nombre encara per determinar de convidats. En un primer moment, els tripulants han quedat a bord, tractant de sufocar les flames, mentre que els ocupants han pujat a altres vaixells pròxims. Una vegada que el foc ha reavivat, els tripulants també han hagut d’abandonar la nau.

Dues embarcacions de Salvament Marítim (Salvamar Acrux i Guardamar Concepción Arenal), així com una nau de la Guàrdia Civil, han acudit al lloc del succés. La columna de fum que sortia de l’embarcació era tan densa que s’ha pogut veure fins i tot des d’Eivissa. Salvament Marítim ha dit que encara queden hores de treball fins a poder extingir el foc.

11/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris