X

Els turistes desallotjats de Casa Lola per l’esbucament estudien denunciar-ne la propietària per estafa

Segons expliquen, Francisca Sánchez Ordóñez els va llogar habitacions hores o dies abans quan ja se sabia que serien esbucades dimarts

12/08/2022

Els turistes desallotjats de Casa Lola per l’esbucament estudien denunciar-ne la propietària per estafa

Els turistes que varen ser desallotjats dimarts per sorpresa del complex Casa Lola, a Sant Josep, estudien denunciar-ne la propietària per estafa, ja que coneixia perfectament l’ordre de demolició.

Els treballs d’enderrocament continuen amb normalitat i sense incidents. En poc més de dos dies, ja s’han esbucat entre 150 i 200 metres quadrats d’obres il·legals.

Algunes construccions ja han quedat reduïdes a runa. L’Ajuntament disposa de 60 dies per completar les feines, tot i que s’espera que l’empresa encarregada dels enderrocaments només tardarà entre 2 i 3 setmanes.

Recordem que uns 70 turistes, inclosos alguns nadons, van ser desallotjats d’aquestes instal·lacions dimarts. Tres persones van ser detingudes per resistència a l’autoritat. En un primer moment es pensava que dues d’elles eren treballadors del complex turístic i el tercer era un visitant allotjat; però, finalment, els tres detinguts són turistes i ja han estat posats en llibertat.

Els afectats pel desallotjament estudien presentar una denúncia per estafa contra Francisca Sánchez Ordóñez, propietària de Casa Lola, ja que va llogar-los hores o dies abans uns espais que sabia que serien esbucats dimarts.

12/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris