X

Can Sales de Palma es prepara per omplir-se de fantasia

Del 6 al 8 d'octubre se celebra la 2a edició del festival de literatura Palma Fantàstica

12/08/2022

Can Sales de Palma es prepara per omplir-se de fantasia

La passió per la literatura fantàstica ha unit Mercè Homar, Laura L. Capella i Mano de Mithrill, que enguany organitzaran la segona edició del Festival Palma Fantàstica amb l’ajuda d’Eva Pascual. Ella és bibliotecària de Can Sales, on se celebrarà l’esdeveniment del 6 al 8 d’octubre.

Ja està confirmada la presència de les escriptores Aránzazu Serrano, Concha Perea i Lidia Fernández Galiana, que oferiran xerrades, tallers i taules rodones.

A més, hi haurà activitats relacionades amb la Societat Tolkien i amb l’Associació Rondalles, que organitzarà partides de rol i jocs de taula.

Mentrestant, ja està en marxa un concurs de microrelats relacionat amb el festival. Han de ser inèdits, han de tenir un màxim de 250 paraules i s’han de publicar a Instagram amb l’etiqueta #MiReinoPorUnaPluma.

Amb aquest festival, els organitzadors pretenen dignificar i donar un espai a la literatura fantàstica, que consideren que sovint és infravalorada. “La literatura fantàstica té dues parts”, explica Mano de Mithril, “una que coneix tothom de màgia, fantasia i passar-ho bé, i una altra que reflecteix la societat actual”. “Són metàfores de qualsevol altra cosa”, afegeix Mercè Homar. “Per exemple, el monstre de Frankenstein parla de la creació, de la mort, de la soledat…”.

Per assistir al festival no caldrà inscripció prèvia. Les portes de la biblioteca Can Sales estaran obertes per a tots els amants de la literatura fantàstica, tenguin l’edat que tenguin, i també per a aquells que tenguin curiositat per descobrir-la.

12/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris