X

Enric Mas i Lluís Mas, junts a La Vuelta

Els dos mallorquins disputaran plegats per primera vegada una gran volta amb l'equip Movistar

15/08/2022

Enric Mas i Lluís Mas, junts a La Vuelta

Enric Mas disputarà La Vuelta amb l’equip Movistar i ho farà acompanyat de l’altra mallorquí de l’equip, Lluis Mas. Serà la primera vegada que els dos ciclistes disputaran plegats, amb el mateix equip, una gran volta. Des de l’arribada d’Enric Mas a l’equip espanyol mai encara s’havia donat la possibilitat de veure als dos mallorquins junts en una gran volta. Per lesió o decisió tècnica, Lluis Mas no ha disputat cap de les darreres edicions del Tour o La Vuelta en les quals Enric Mas ha estat un dels caps de files del conjunt telefònic.

Abans de l’arribada d’Enric Mas, Lluis Mas va disputar amb èxit el Giro d’Itàlia del 2019. Amb èxit perquè aquella edició la va guanyar el seu company d’equip Richard Carapaz. Des de llavors el Saliner no ha tornat a disputar cap competició de tres setmanes. Ho tornarà a fer ara. Correrà La Vuelta per sissena vegada, la primera amb el Movistar.

A La Vuelta Lluis Mas treballarà per Alejandro Valverde, que disputarà per darrera vegada en la seva carrera la ronda espanyola, i també per Enric Mas que, després d’una actuació discreta al Tour, tendrà la oportunitat de refer-se. Enric Mas correrà La Vuelta per cinquena vegada a la seva carrera esportiva i ho farà amb l’objectiu de pujar al podi final a Madrid com ja va fer l’any passat amb el Movistar i també a l’edició del 2018 amb el Quick-Step quan, en ambdos casos, va acabar segon. El gran repte per l’artanenc és conquerir el mallot vermell de campió.

La Vuelta 2022 comença aquest divendres a Utrech, Holanda i acabarà l’onze de setmebre a Madrid.

15/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris