X

Ángel s’entrena i podria ser la novetat contra el Betis

El Mallorca prepara sense descans la visita del conjunt andalús

17/08/2022

Ángel s’entrena i podria ser la novetat contra el Betis

Predrag Rajkovic, salvador d’un punt a San Mamés, ha estat el primer a botar aquest dimecres a la gespa de Son Bibiloni. El porter és l’home de moda al Mallorca després de la seva bona actuació davant l’Athletic i se’l veu content. Però l’empat a Bilbao també ha deixat bones sensacions a la resta de la plantilla. Tot són bromes i rialles fins la xerrada de Javier Aguirre. Després, toca fer feina pensant en la visita del Betis.
Ángel, que es va perdre el partit de dilluns per problemes a un genoll, ha entrenat amb el grup. Això sí, amb el preparador físic ben pendent d’ell. Amath i Greif són els únics que s’han perdut l’entrenament. Íñigo Ruiz de Galarreta continua preparant-se per reaparèixer després de la greu lesió al genoll esquerre, i també s’han entrenat Jordi Mboula i Álex Alegría. Javier Aguirre ja ha avisat l’extrem i el davanter que no compta amb ells i són a la rampa de sortida. Tot i així, tots dos continuen exercitant-se a les ordres del tècnic mexicà.
Sergio Marty, director de gestió esportiva i mà dreta de Pablo Ortells, ha presenciat l’entrenament ben pendent del telèfon.

17/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris