X

La Guia dels Boscos de les Balears presenta una nova publicació sobre fruits i llavors

Es pot trobar l'explicació sobre el cicle de les llavors i les funcions que desenvolupen i altres informacions i propostes d'activitats

20/09/2022

La Guia dels Boscos de les Balears presenta una nova publicació sobre fruits i llavors

La Guia dels Boscos de les Illes Balears presenta una nova publicació de la seva col·lecció, aquesta vegada dedicada a les llavors. A la ‘Guia dels Fruits i les Llavors dels Boscos de les Illes Balears’, es pot trobar l’explicació sobre el cicle de les llavors i les funcions que desenvolupen i altres informacions i propostes d’activitats. Una edició que ha elaborat el servei de Gestió Forestal de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, amb il·lustracions del dibuixant Pau Oliver.

La llavor és l’inici d’una vida. És un dels primers conceptes que podeu trobar a la guia. Una publicació molt didàctica per a totes les edats. Inclou apartats específics, com per exemple, la importància dels ocells en la dispersió de llavors.

També dona a conèixer el banc de llavors del Centre Forestal de les Illes Balears, de vital importància davant la restauració d’àrees que han patit un incendi, per exemple, o d’altres, com el cas de ses Covetes, que, una vegada s’enderrocaren els apartaments, foren les llavors d’aquest banc les que tornaren la vida a aquesta zona.

20/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris