X

Cladera diu que no li consta que Cort s’hagi desvinculat del patrocini al Reial Mallorca

La presidenta del Consell de Mallorca confia en l'aportació econòmica de Palma per completar l'1,8 milions d'euros compromesos

22/09/2022

Cladera diu que no li consta que Cort s’hagi desvinculat del patrocini al Reial Mallorca

Pel que fa al patrocini esportiu del Mallorca, la presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha assegurat aquest dijous que no li consta que l’Ajuntament de Palma s’hagi retirat del patrocini. Cladera ha recordat que es tracta d’una iniciativa conjunta entre el Consell, l’Ajuntament i el Govern i confia que tiri endavant.

Així mateix, continua la falta d’entesa entre l’Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca amb el patrocini de l’equip mallorquinista i altres clubs esportius. La presidenta Cladera insisteix que no li han comunicat que Palma no hi vulgui col·laborar, com estava previst.

Unes declaracions de Cladera que arriben l’endemà que el portaveu de Cort, Alberto Jarabo, anunciàs que l’Ajuntament no aportarà els 250 mil euros que, inicialment, s’havien de destinar a la Fundació Mallorca Turisme.

D’aquesta manera, Cladera ha aclarit aquest dijous que continua comptant amb l’aportació econòmica de Palma per completar l’1,8 milions d’euros compromesos amb el Mallorca.

22/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris