X

BILO guanya el PopRock 2022

El concurs, que compleix enguany la seva 25a edició, ha comptat amb la participació de 134 grups

25/09/2022

BILO guanya el PopRock 2022

Bilo, un grup de pop psicodèlic format a Mallorca, ha estat el guanyador de la final del PopRock 2022, celebrat aquesta nit passada a Ses Voltes, i que ha comptat amb la partipació de 134 grups. El segon classificat ha estat JaneYo, i el tercer Marc Mas Carbonell.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social i impulsor de la recuperació del concurs PopRock per a la ciutat de Palma, Antoni Noguera, ha estat l’encarregat de lliurar el Premi Toni Reynés als membre de la formació. Noguera ha manifestat que “aquesta edició del PopRock 2022 posa de manifest la bona salut que gaudeix el panorama musical a Palma, Mallorca i les Balears”.

Bilo és una banda de pop psicodèlic formada a Mallorca per joves amb ganes d’aportar novetat a l’escena musical del moment. La compenetració i el bon rotllo dels seus integrants ofereixen un so personal que es caracteritza per la seva frescor i la qualitat. Bilo està format actualment per Driss Stadig (guitarra i veu), Marc Mas (bateria i veu), Sebastian Bass (baix), Víctor Ariza (teclats) i Tomi Solbas (guitarra, teclats i veu).

Bilo com a guanyador del Concurs PopRock 2022 actuarà dins la programació de la Revetla de les Festes de Sant Sebastià 2023. La valoració d’aquest contracte serà de 3.000 euros + IVA. El segon i tercer classificat també actuaran a la revetla de 2023.

D’altra banda, també s’han anunciat els premis especials o accèssits atorgats per diferents entitats i professionals del sector musical:

Premi Espora Records: Blackseadeluge.
Premi Fira del Disc a Mallorca: foraster
Premi Enderrock, millor grup en català: iuripuskas
Premi Maraca Club: iuripuskas
Premi Es Gremi: foraster
Premi Sputnik Radio: bilo
Premi Mallorca Live Festival. Enguany doble premi per a JaneYo i Bilo
Premi Contrast Mallorca: majava
Premi Mobofest: cadmus
Premi Alhambra Monkey Week: badshades
Premi Cranc Festival: blackseadeluge

Queden deserts, aquest any, el Premi Heavy Balears Fest, Premi Geiser 2023 i el premi Tira a Tira Management.

Finalment , el proper dilluns 26 de setembre a les 12 hores a Can Balaguer s’oferirà una roda de premsa de presentació dels guanyadors, que comptarà amb la presència del tinent de batle de Cultura i Benestar Social Antoni Noguera.

25/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris