X

Francesc Artigues i Martina Dogana regnen a l’Artiem Half Menorca, sense sector de natació

L'atleta de Campos supera Guillem Vadell a la darrera volta del circuit a peu, la italiana és dominadora absoluta; la tempesta elèctrica ha recomanat anul·lar el tram marítim

25/09/2022

Francesc Artigues i Martina Dogana regnen a l’Artiem Half Menorca, sense sector de natació

La tempesta elèctrica amb què s’ha despertat avui Menorca ha condicionat la celebració de la setena edició de l’Artiem Half Menorca. La seguretat dels participants és el més important i l’organització ha suspès el sector de natació.

A les set i mitja del matí, una imatge de buidor dominava l’escenari tradicional de la sortida del triatló de Fornells. Amb el sector de natació anul·lat, els participants han encetat la cursa sobre l’asfalt, amb dos kilòmetres a recórrer abans de la transició al tram de bicicleta, que també s’ha retallat per evitar riscos.

I en aquest escenari, Francesc Artigues ha esperat el seu moment. Guillem Vadell, que ha dominat bona part de la prova, ha estat superat pel de Campos en la darrera volta al circuit a peu. Només els han separat onze segons. A la classificació femenina, no hi ha hagut debat. Martina Dogana ha dominat de cap a peus, tot i que aquesta llicenciada en Filologia Hispànica a Saragossa, hauria preferit passar primer per la mar.

L’atleta de Vicenza, subcampiona d’Europa de triatló de llarga distància al 2006, ha celebrat el triomf amb els altres 25 italians que l’han acompanyada en aquesta edició.

25/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris