X

Uns 5.000 treballadors sanitaris i sociosanitaris rebran també la quarta dosi contra la Covid

La campanya d'inoculació d'aquesta dosi de reforç s'espera que acabi d'aquí a dues setmanes a Mallorca, tres dies a Menorca i una setmana a Eivissa

26/09/2022

Uns 5.000 treballadors sanitaris i sociosanitaris rebran també la quarta dosi contra la Covid

“Avelina, ja estau vacunada de la quarta dosi”, avisa l’infermer a Avelina Serrano, que és la primera persona a les Illes que va ser immunitzada amb l’antídot contra el nou coronavirus el desembre del 2020 i ja n’ha rebut quatre dosis. En la residència d’Oms- Sant Miquel de Palma, aquest dilluns s’hi vacunaran 81 usuaris. Alguns d’ells destaquen que ja s’han inoculat sis vegades, quatre contra la COVID i dos contra la grip.

També s’immunitzaran 53 treballadors de la residència. Ells valoren positivament les vacunes: “Per nosaltres, no. Ho feim per ells, pels padrinets, que són els que ho han passat més malament. Si no hagués estat per les vacunes, hi hauria hagut una bona escabetxada, reconeix la treballadora de la residència Maria Magdalena Llabrés.

S’espera que aquesta primera part de la campanya acabarà d’aquí a dues setmanes a Mallorca, tres dies a Menorca i una setmana a Eivissa.

26/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris