X

L’any meteòric de Gordillo: del Pavelló Galatzó a la selecció espanyola

El pivot de 21 anys del Mallorca Palma Futsal ha estat convocat pel combinat nacional per a un partit amistós i un altre oficial de classificació per al Mundial

26/09/2022

L’any meteòric de Gordillo: del Pavelló Galatzó a la selecció espanyola

Jesús Gordillo pensava que era una broma, però és ben cert. La conseqüència d’un enlairament meteòric, que ara s’ha tenyit del vermell selecció. Una camiseta que el toledà encara agafa amb respecte i la rialla nirviosa que arrossega des que aquest dilluns matí ha conegut que és internacional absolut gràcies a una telefonada de Jose Tirado. La incredulitat té lògica. Fa un any, Jesús Gordillo marcava gols al Pavelló Galatzó i s’enfrontava contra l’Inter Movistar B defensant els colors del filial palmesà, l’ETB Calvià. Dissabte, era l’iniciador de la victòria contra tot un Inter Movistar, el vertader clàssic. Un canvi, una evolució radical.

Crema etapes professionals tan ràpid com vola al parquet, però Gordillo assumeix galons amb serenor ara que la marxa d’Higor ha augmentat la importància del seu rol dins la rotació de Vadillo. El manxec és conscient que pot ser una inspiració per als joves del planter. A les ordres de Fede Vidal coincidirà amb un ex company: Raúl Campos. Les cites internacionals són un amistós contra Finlàndia, dia 7 d’octubre, i el primer partit classificatori pel Mundial, contra Moldàvia, dia 11. El destí ha volgut que els duels es juguin a la seva terra, concretament a Tomelloso i Alcázar de San Juan. Dos llocs, el nom dels quals Jesús Gordillo mai no oblidarà. La seva història amb la selecció ja s’escriu.

26/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris