X

El rodatge de la 5a temporada de ‘The Crown’ ocasiona restriccions de trànsit i d’aparcament al centre de Palma

Les zones afectades, fins a les quatre de la matinada d'aquest dimecres, són els carrers del Conqueridor i del Palau Reial i la plaça de la Reina

27/09/2022

El rodatge de la 5a temporada de ‘The Crown’ ocasiona restriccions de trànsit i d’aparcament al centre de Palma

El rodatge de la cinquena temporada de la sèrie ‘The Crown’ a Mallorca començava aquest passat dilluns al carrer de Sant Feliu de Palma; avui, dimarts, és el torn del carrer del Conqueridor, el carrer del Palau Reial i la Plaça de la Reina. Un rodatge que ocasionarà restriccions de trànsit i d’aparcament al centre històric de Palma, fins a les quatre de la matinada.

Tot i les “molèsties” ocasionades, entre els veïnats, més que queixes hi ha molta expectació. S’hi han apropat als sets de rodatge implantats aquests dies al centre de Palma per conèixer més de prop com enregistren els episodis de la sèrie britànica. La expectació també és gran entre els comerciants, els quals han entès les modificacions establertes als carrers per poder rodar-la.

Així mateix, el director de la Film Comission, Pedro Barbadillo, estima que aquestes sis setmanes de rodatges deixaran a Mallorca uns 5 milions d’euros. Assegura que les grans productores internacionals trien les Balears per la meteorologia, la llum, la connectivitat i el gran sector audiovisual existent.

Barbadillo afegeix, a més, que, en aquestes produccions, entre un 30 i un 40% és contractació local. La productora enregistrarà també a Andratx i a altres pobles que no han revelat.

27/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris